50% KORTING OP ALLES MET DE BLACK FRIDAY CODE: SPAZE50

Contact

Contact

Mocht je vragen hebben over de producten in de webshop, dan kun je te allen tijde contact met ons opnemen, we helpen graag!


Mocht je vragen hebben over je order, lees dan svp eerst de veelgestelde vragen op deze pagina voordat je een email stuurt. Let op! Het sturen van DM’s op Instagram over je order heeft geen zin, onze klantenservice verloopt enkel en alleen via email.


Veelgestelde vragen:

* Kan ik kleding die niet past terug sturen? 
Ja dit kan, maar we vragen je vriendelijk van te voren goed de maat tabel te bestuderen voordat je je order plaatst. Dan kan het eigenlijk echt niet mis gaan. Dit scheelt voor iedereen een hoop gedoe en is ook nog eens een stuk beter voor het milieu :)

* Kan ik telefoonhoesjes terug sturen wanneer ze toch niet passen? 
Ja dit kan, alleen wij verzoeken dit bij de telefoonhoesjes voorzichtig te bestellen. Wij laten namelijk elke bestelling op maat printen.  We verzoeken je daarom om niet meerdere telefoonhoesjes te bestellen om thuis te kijken welke je het mooist vindt en gewoon goed van te voren te kijken naar het model telefoon wat je hebt en welk design je het mooiste vindt.

* Ik heb een paar dagen geleden een order geplaatst, maar hem nog steeds niet binnen? 
Dat zou zomaar kunnen. Post wordt in het weekend vaak niet bezorgd en omdat wij een klein bedrijfje zijn en vanuit huis verzenden, zou het zomaar kunnen dat het ons niet lukt het de eerste of tweede dag op de post te doen. We doen het zo snel als we kunnen, het liefst die dag zelf, maar zo snel als grote webwinkels zullen we niet zijn.

Houdt deze pagina in de gaten, want updates zullen hier verschijnen. Mochten de bovenstaande updates geen antwoord geven op je vraag, dan beantwoorden we graag je mail. Let wel op dat e-mails die hierboven al beantwoord zijn in de veelgestelde vragen sectie, niet beantwoord zullen worden.

Voor contact kun u ons e-mailen:
spazeshop@korthom.nl

Mocht er via de mail geen gehoor zijn kunt u ons bellen: 0416-373954


KvK: 60920505


Burg van de Heijdenstraat 93 (geen bezoekadres)
5151HL Drunen
Nederland