Eindelijk is het zover! De langverwachte Meet & Greet tour van Spaze is hier. We gaan het land door om jullie een te gekke experience te bezorgen!

Alle 4

De steden

ALKMAAR

Vue Cinema


Datum wordt tot nader order uitgesteld


€19,-

HILVERSUM

Vue Cinema


Datum wordt tot nader order uitgesteld


€19,-

VLAARDINGEN

Vue Cinema


Datum wordt tot nader order uitgesteld


€19,-

EINDHOVEN

Vue Cinema


Datum wordt tot nader order uitgesteld


€19,-

De Experience

Wat kan je verwachten?

De Meet & Greet Experience van Spaze wordt gehouden in de VUE bioscopen in de vier bovenstaande steden.

De Experience

Wat kan je verwachten?

Dichterbij Spaze kom je niet. Het wordt een unieke ervaring waarbij de jongens van Spaze jou een exclusief kijkje geven in hun leven en meenemen achter de schermen. We kunnen nog niet te veel verklappen, maar we gaan jullie zoveel mogelijk betrekken bij de show! Een Meet en Greet is natuurlijk niet compleet zonder dat je op de foto kan met de boys. Hiervoor mag je plaatsnemen op de enige echte Spaze bank. Let’s make some memories! <3

Merch

Exclusieve
merch

Voor iedereen die naar de Meet & Greet Experience komt is er exclusieve merch beschikbaar. Dit betekent dat er speciale Meet & Greet Experience items te koop zijn die niet verkrijgbaar zijn in de webshop. Let op! Er zit een item tussen dat wel heel speciaal is! Benieuwd? Koop nu je ticket voor de Meet & Greet Experience bij jou in de buurt.

Veiligheid

HOE ZIT HET MET DE CORONAMAATREGELEN? HOE ZIT HET MET CORONA?

We hanteren de regels van het RIVM en de Rijksoverheid om de Meet en Greet Experience veilig en verantwoord te laten verlopen.

 • Blijf thuis als je last hebt van klachten die passen bij een infectie met COVID-19. Zie hiervoor de website van het RIVM.
 • Houdt er rekening mee dat de Experience alleen toegankelijk is wanneer je niet ouder bent dan 17 jaar. Volgens het RIVM hoeven jongeren onder de 18 jaar geen 1,5 meter afstand te houden. We hopen op begrip van alle 18+’ers voor deze moeilijke beslissing en ontmoeten jullie graag in de toekomst!
 • Bij binnenkomst wordt er een ID-check gedaan. Als blijkt dat je boven de 17 jaar bent moeten we helaas toegang weigeren en is je ticket ongeldig.
 • Vaste zitplaatsen zijn wel verplicht. Koop je een ticket dan wordt je naar de website van VUE Cinema geleid zodat je een eigen zitplaats kan uitkiezen. Boek samen met je vrienden om gegarandeerd naast elkaar te zitten.
 • Aan het einde van de show is er in de bioscoopzaal tijd voor een fotomoment met de mannen van Spaze. Het contact zal hierbij wel op afstand zijn. Fans mogen plaatsnemen op de welbekende Spaze bank, waarachter de mannen zullen poseren. Per rij wordt iedereen uitgenodigd om langs de stand te komen om een foto te laten nemen door een professionele fotograaf.
 • Het is helaas niet toegestaan bij deze Meet & Greet om de jongens van Spaze een hand te geven of te knuffelen.
 • Signeren van zelf meegebrachte spullen is i.v.m. COVID-19 helaas ook niet mogelijk, wel is er een gesigneerde poster verkrijgbaar als onderdeel van de exclusieve merchandise.
 • Cadeaus voor de jongens kunnen ze helaas niet persoonlijk aannemen. Er zal een plek zijn waar je dit kan achterlaten. En dan zorgen wij dat het bij de jongens komt. Vergeet niet je (gebruikers)naam te vermelden, zodat de jongens weten van wie het komt.
 • De gehele Experience (show, fotomoment en merchandise) vindt plaats in de bioscoopzaal. De jongens zijn ook alleen in deze zaal te zien en te ontmoeten voor de fans.
 • Ons event team zal zich houden aan de Coronamaatregelen die volgens de Rijksoverheid en het RIVM zijn aangegeven.
 • Mochten de regels in de tijd tot aan de Meet en Greet veranderen, dan zullen wij ons daarop aanpassen. Houd deze pagina dus goed in de gaten.

Houd je alsjeblieft aan deze regels, zo blijft het voor jezelf en anderen het veiligst en kunnen we er een te gekke Experience van maken!

Ouders

Voor de ouders

Omdat de experience voor jongeren tot en met 17 jaar is, kunnen er helaas geen ouders en verzorgers mee naar de Meet & Greet Experience. We vragen jullie als ouders dan ook alleen jullie kinderen af te zetten en op te halen zonder de auto te verlaten. Iedereen wordt netjes opgevangen door ons event team en netjes naar binnen begeleid.

Belangrijk bij het ophalen:
U kunt uw kind(eren) ophalen vanaf 45 minuten voor het einde van de show. Houd telefonisch contact met uw kind(eren) wanneer zij verwachten de experience te verlaten. We zullen dit tijdens de show ook nog een keer duidelijk maken. Mocht uw kind geen telefoon in bezit hebben, dan raden wij u aan om een telefoonnummer mee te geven, zodat wij u kunnen bereiken wanneer nodig.

Faq

Veelgestelde vragen

De Meet & Greet Experience is uitgesteld. Wat nu?
+

Niet getreurd! De experience is enkel uitgesteld en is niet gecanceld. We zullen de voortgang van de nieuwe Coronamaatregelen goed in de gaten houden en jullie updaten wanneer een nieuwe datum bekend is. Heb je al een ticket gekocht? Super! Je ticket zal geldig blijven tot het volgende moment dat de Meet & Greet Experience door kan gaan. Heb je nog geen ticket? Er zijn nog tickets beschikbaar, maar we zullen voor nu de ticketsales tijdelijk stopzetten. Hou deze website en de social media kanalen van Spaze in de gaten wanneer we weer live gaan met nieuwe ticketsales!

Hoeveel kost de Meet & Greet Experience?
+

Een ticket kost €19,-. Dit ticket is geldig voor de gehele Experience.

Ik kan niet met de auto komen. Wat nu?
+

VUE Cinema is gemakkelijk te bereiken via het Openbaar Vervoer. Plan je reis gemakkelijk van te voren via de reisapps.

Mogen je ouders mee?
+

Helaas, in verband met de Coronamaatregelen kunnen we ouders niet toelaten tot de experience. De show is voor jongeren tot en met 17 jaar. Ouders kunnen hun kinderen ophalen vanaf 45 minuten voor het einde van de show. Houd telefonisch contact met je ouders wanneer je verwacht de experience te verlaten. We zullen dit tijdens de show ook nog een keer duidelijk maken.

Is het fotomoment voor iedereen?
+

Ja! We laten per rij iedereen naar voren komen om met de boys op de foto te gaan. Let op: wegens de Coronamaatregelen zal er afstand gehouden moeten worden van de jongens van Spaze. We zullen dit tijdens de Experience goed begeleiden.

Hoe kom ik aan mijn foto?
+

Bij het verlaten van de experience krijg je een QR-code mee die je kan scannen en zo via een online link je foto’s kan uitzoeken.

Wanneer ontvang je het ticket?
+

Je ontvangt je ticket na aankoop gelijk in je mailbox.

Voor vragen en de laatste updates volg onze socials